Complexul Hotelier  “MARIA” este situat in centrul municipiului Botosani. Zona de pietonal reprezinta inca un avantaj pentru clientii nostri, acestia bucurandu-se de conditii optime  de odihna intr-un ambient select, cat si de o vedere superba !

Locatia ofera avantajul de a fi la o scurta distanta de mers pe jos de centrul comercial, cultural, financiar, politic si juridic din Botosani. De asemenea in apropiere se afla si cele mai importante obiective turistice precum: 

 

– Muzeul de Istorie (5 minute distanta de complex)
– Teatrul “Mihai Eminescu” (10 minute distanta de complex)
– Cinematograful “Unirea” (5 minute distanta de complex)
– Parcul “Mihai Eminescu” (5 minute distanta de complex)
– Casa Memoriala “Niclolae Iorga” (20 minute distanta de complex)
– Manastirea Popauti (3km distanta de complex)
– Memorialul Ipotesti (15 km distanta de complex)
– Manastirea Vorona (25 km distanta de complex)

Dar si in apropierea celor mai importante institutii judetene precum:

– Primaria Judeteana (10 minute distanta de complex)
– Consiliul Judetean (10 minute distanta de complex)
– Tribunalul – Parchetul Botosani (5 minute distanta de complex)
– Inspectoratul Judetean de Politie (5 minute distanta de complex)
– Inspectoratul Scolar Judetean (20 minute distanta de complex).

 

Complexul Hotelier  “MARIA” este modern, bine dotat, fiind apreciat de numerosii nostri clienti din tara si din strainatate.

Hotelul ” MARIA ” **** dispune de 23 camere  si  1 apartament si Hotelul “MARIA”***dispune de 30 camere si 2 apartamente. Complexul hotelier  ofera camere elegante, de lux, turistii dispunand de  tot confortul, bucurandu-se de conditii optime de odihna intr-un ambient select.

Dotari si servicii incluse: Sistem de climatizare, birou de lucru, telefon, televizor (cablu), minibar, grup sanitar propriu (cada + dus), uscator de par, internet wireless, seif pentru valori, parcare, piscina, micul dejun .

Servicii suplimentare: restaurant, bar, camera de bagaje, seif la receptie, spalatorie, sala de conferinte, transport   (aeroport, etc.).          

Complexul hotelier  ” MARIA ” dispune de personal cu inalta calificare, manierat, plin de solicitudine si respect deosebit fata de clienti.

Hotelul dispune de saloane speciale unde puteti organiza, intr-un cadru intim, petreceri de familie, conferinte, discutii private si de afaceri.

In Complexul hotelier  ” MARIA ” puteti admira o interesanta expozitie permanenta de pictura, iar in gradina de vara, rustic amenajata, aducând cu un veritabil muzeu etnografic în aer liber, la vremea mustului, calatorul, dar si localnicul se pot înfrupta cu o ulcica de must, cu mititei, frigarui, cârnaciori apetisanti, dupa plac, fiecare tradând o reteta aparte, purtând amprenta veche.

Dincolo de functionalitatea non-stop, Complexul Hotelier  “ MARIA ” vine în întâmpinarea unor manifestari stiintifice, artistice, politice, medicale, gazduite de municipiul sau judetul Botosani, oferind un cadru optim din punct de vedere ambiental. Si, ca o nota onoranta, demne de respect sunt serviabilitatea, profesionalismul personalului hotelier, mereu în slujba clientului, mereu la datorie, gata în orice moment, sa se adreseze cu

“ BINE ATI VENIT! ”

Oferte
Restaurantul oferta 8 martie 2017